Valmentaja
Jani Rantala 

Moi! Meitä valmentajia on monen kokoisia, -näköisiä ja -oloisia. Meillä on myös erilaiset taustat,  jonka lisäksi me erikoistutaan johonkin osa-alueeseen, koska kaikessa ei voi olla yhtä aikaa  erinomaisen hyvä. Meitä valitessa kannattaa pitää silmällä sitä, että sun tavoite ja valmentajan  erikoisosaaminen kohtaavat. Lisäksi olisi myös hyvä, että teillä niin sanotusti ”mätsää” ja tuutte  hyvin juttuun. 

Mun erikoisosaaminen on kehonmuokkauksessa, eli toisin sanoen lihaksen kasvatuksessa ja rasvan  tuhoamisessa. Tätä olen itse harrastanut vuodesta 2005. Valmentajana sovellan pitkälti tieteellisiä  tutkimustuloksia käytännön valmennustyössä, kuitenkin yksilölliset erot huomioon ottaen. Näin  saadaan tuloksia ennätysajassa, eikä aikaa kulu turhiin kokeiluihin. 

Kehonmuokkauksessa metodina on voimaharjoittelu, jonka avulla ollaan saatu myös monen  asiakkaan jumit auki, voimatasoja nostettua ja omaa lajisuoritusta tehokkaammaksi.  

Liikuntalääketieteen ja urheiluravitsemuksen opintojen myötä myös elintasosairauksien  ennaltaehkäisy, hoito ja kuntoutus liikunnan ja ravitsemuksen avulla kiinnostaa. Hyödynnän  moniammatillisuutta valmennuksissa tilanteen mukaan, jolloin saamme näyttäviä tuloksia aikaan  yhdessä työskennellen. Yleisimpiä ovat yhteistyöt hierojien, osteopaattien ja fysioterapeuttien  kanssa. 

Loppujen lopuksi kuitenkin tärkeää on myös se tosiasia, että meillä on kivaa tapaamisilla. Haluan  niiden olevan sellaista aikaa, jolloin voit keskittyä vain itseesi ja omaan hyvinvointiin. Parasta olisi,  jos ne auttaisivat jopa jaksamaan paremmin arjessa. Tavoitteeksi oon asettanut jokaiselle  tapaamiselle kuulla vähintään kerran naurua ja nähdä hymyn. Silloin oon onnistunut.  

Tutustu lisää muhun osoitteessa www.koutsinkujeet.fi 

Koulutus: 

Valtiotieteiden kandidaatti | laajoina sivuaineina liikuntalääketiede ja urheiluravitsemus (60op +  60op) 

Personal trainer | Trainer4you | 09/2017-5/2018

Pikayhteydenotto

 

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta