Personal Trainer
Mikael Pihlajamaa

Olen koulutettu personal trainer, urheiluhieroja sekä hyvinvointineuvoja. Teen työtä hierojana Coronaria Naantalin kuntokeskuksessa sekä olen kolme viimeistä kautta ollut fysiikkavalmentajana/urheiluhierojana Turun NMKY:n edustusjoukkue Kristikassa. Nyt olen myös uusin tulokas ValmennusStudion valmentajien huipputiimissä!

Nuoruuden urheilutaustaa multa löytyy jalkapallosta, uinnista ja telinevoimistelusta. Ylä-asteen loppupuolella voimailulajit vei kuitenkin miehen mennessään ja kaikki muu sai jäädä. Voimanosto ja kehonrakennus "aikakausien" jälkeen oma voimaharjoitteluni on muotoutunut sellaiseksi monipuoliseksi lajien sekoitukseksi kaikesta mitä olen vuosien mittaan tehnyt sekä kokenut mielenkiintoiseksi ja hyödylliseksi. 

Reilu 4 vuotta sitten aloitin myös päivittäisen yang-tyylin taijin harjoittamisen. Tämä rauhallinen mielen ja kehon yhteistyötä vaaliva laji sopii itselleni loistavasti vastapainoksi kovemmalle saliharjoittelulle ja välillä stressaavallekin työlle. 

En halua lokeroitua liiaksi mihinkään yksittäiseen (ja yksitoikkoiseen) treenimuotoon, vaan haluan poimia omasta mielestäni parhaimmat ja tärkeimmät osat erilaisista harjoitusmuodoista sekä kehittää niitä juurikin yksilöiden tarpeisiin sopiviksi. Tämä on myös valttini sinunkin valmennuksessasi!

Muita harrastuksiani ovat piano, avantouinti, puhdas luomuruoka sekä koiran kanssa touhuilu.

Valmentajana tarkoitukseni ei ole koskaan rääkätä ketään puhki niin, että energiaa ja aikaa ei jää arjen haasteisiin. Sovitan jokaisen asiakkaan omaan aikatauluun fiksun ja henkilökohtaisen kokonaisuuden, jotta treeni kulkisi mukana vuoden ympäri -mielekkäänä. 

Ohjaan ihmisiä treenissä ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tavoittelussa nousujohteisuuteen sekä tekemään valintoja joista kokonaishyöty ihmiskeholle olisi mahdollisimman kattava. 

Pystyn auttamaan valmennettaviani voimatasojen, liikkuvuuden sekä stressin sietokyvyn parantamisessa, lihasmassan lisäämisessä ja rasvan polttamisessa sekä kehon koostumuksen parantamisessa, joista kaikkia voidaan kehittää ilman kuurien aiheuttamaa kärsimystä, elämästä myös nauttien!

Varaa rohkeasti oma maksuton tapaamisesi kanssani, niin jutellaan juuri sinun tarpeistasi ja haasteistasi sekä mahdollisuuksista kääntää elämänlaatuasi yhdessä parempaan!

Terveisin,
Mikael
ValmennusStudio

Pikayhteydenotto

 

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta