Personal Trainer | Turku
Sun näköinen valmennusstudio
 

Personal Trainer | Turku
Mitä on Personal Training?

Meillä Valmentaja ymmärtää, että liiallinen ruuvin kiristäminen kuurien ja dieettien kanssa rimpuillessa kannattaa suosiolla jättää omaan arvoonsa ja keskittyä niihin oleellisiin pieniin muutoksiin arjessa. Eihän kukaan tavallinen ihminen jaksa lopun elämäänsä mennä toinen käsi niskaa puristaen tahdonvoimalla eteenpäin. Se tie on lyhyt ja pomppuinen, sillä nautinto on meille jokaiselle perusoikeus ja ehdottoman tärkeä osa hyvinvointia.

Meidän Personal trainer -yrittäjämme auttavat Asiakasta pitkään kantavan motivaation rakentamisessa. Lisäksi meillä opetellaan antamaan aikaa ja armoa tilanteisiin, joissa ankaruus ja kärsimättömyys usein ottavat vallan ja vesittävät ainaiset laihdutusyritykset alkuunsa. 

Me tiedämme mitä se on, kun resurssien pitäisi riittää moneen: on työt, kotityöt, parisuhde, lapset ja niiden harrastukset, kaikenlaiset kissanristijäiset sekä kivaahan olisi välillä ihan vaan olla tai harrastaa itselle mieleisiä juttuja! Tässä hässäkässä se oma temppelisi meinaa jäädä jalkoihin ja vaikka kyllä tiedät mitä pitäisi tehdä, on siihen tekemiseen miltein mahdotonta tarttua. 

Tämän myllytyksen keskellä odotukset muutoksessa olisi siis syytä pitää maltillisina ja näin ollen mahdollisina saavuttaa. Suuri osa hyötyykin eniten juuri yksilövalmennuksesta, sillä me autamme muodostamaan elämän kolhuja kestävää väylää kohti tasapainoisempaa sinua. Sinä olet tämän prosessin tähti!

Yksilövalmennuksessa nojataan tutkittuun tietoon ja luotettavan informaation lisäksi saat jatkuvasti peilattua omia tuntemuksia ja tekemistäsi ammattilaisen kanssa. Neuvoissamme kaikuu aina myös kokemus.

Meillä mennään  #kehonehdoillaeikustannuksella ja tämän takia muutos on ainoaa oikeaa sorttia -pysyvä.

Kaikkiin valmennuspaketteihin
sisältyy:

  • Alkutapaaminen
  • Alkukartoitus 
  • Kehonkoostumusmittaus ja seuranta
  • Sovittu määrä tapaamisia kuukaudessa
  • Ravintoneuvonta
  • Ohjelmointi kotiin, salille tai lenkkipolulle
  • Puhelin ja viestituki

Ota yhteyttä »

Startti

Keventäjä

Liikkuja

Kipuilija

Aktiivinen liikkuja

Valmennusstudio
Valmentajat

Venla Salmi
Omistaja, Valmentaja
venla@valmennusstudio.fi
050 406 3004

Venlan esittely »

Sara Hangisto
Valmentaja
044 3100793
 

Saran esittely »

Ilona Salomäki
Valmentaja
040 031 5775
 

Ilonan esittely »

Pikayhteydenotto

 

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta