Personal Trainer
Petra Mäkipaakkanen

Mun nimi on Petra!

Olen ooiskellut Vierumäen urheiluopistolla liikunnanohjaajan perustutkinnon sekä siinä samassa personal trainerin koulutuksen. Tämän lisäksi opiskelen avoimessa yliopistossa ravitsemustieteitä. Liikunnanalanyrittäjänä olen nyt toiminut kolmisen vuotta ja kokemusta löytyykin niin yksilövalmennuksen kuin ryhmienkin parista.

Erityistä osaamisalaani ovat yksilövalmennuksen puolella elämäntapavalmennukset ja painonhallintaan sekä tukilihasten vahvistukseen tähtäävät tavoitteet. Ryhmien liikuttamisen puolella erityisosaamisalaani on toiminnallinen harjoittelu sekä ulkotreenit. Erityisesti ulkotreenien vetäminen ryhmille on huippua Valmentajana haluan luoda asiakkailleni pohjan koko elämän mittaisiin tuloksiin lähtien niistä arjen pienistä asioista, valinnoista ja päivien rytmittämisestä. Jokainen on uniikki yksilö ja tähän mukaudun myös valmentajana. Räätälöin aina valmennuksen jokaisen tarpeiden ja toiveiden mukaisesti elämäntilanteen huomioiden. Minulle ei myöskään valmennuksen ympäristö ole merkityksellinen, vaan voin hyvin mukautua toiveiden mukaan halusi sitten toimia kuntosalilla, kotona tai vaikka ulkona treenaten. Hion tekniikat kuntoon ja huolehdin aina turvallisesta treenaamisesta, joten kanssani ei tarvitse murehtia turhista loukkaantumisista! Valmennusfilosofiaani kuvastaa hyvin, että ei ole yhtä oikeaa tapaa löytää hyvinvointia ja liikunnaniloa!

Muuta mainittavaa itsestäni voisi olla se että rakastan koiria, hyvää kahvia sekä ystävien kanssa syvällisiä keskusteluja. Liikunnallisilta tottumuksiltani olen kuntosalikävijä, luontoliikkuja sekä ikuinen uusista lajeista innostuja. Palautumisessa parhaat vinkkini ovat avannossa käyminen sekä pitkät yöunet

Uusia pienryhmiä kasaillaan koko ajan, joten kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksistasi!

Terveisin,
Petra
ValmennusStudio

Pikayhteydenotto

 

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta