Valmennusstudio
Kaverit kyytiin ja treenaamaan -Ihan keskenään!
 

ValmennusStudion pienryhmät
antavat mahtavan vaihto­ehdon perin­teiselle ryh­mä­lii­kunnalle! 

Ryhmän pieni koko tekee hikoilijan kokemuksesta henkilökohtaisemman, kuin täyteen pakatulla ryhmäliikunta-tunnilla, sillä valmentajalla on rutkasti aikaa keskittyä jokaiseen yksilöön tuntien aikana. Hinta treenajalle tuntia kohden on kuitenkin huomattavasti huokeampi, kuin yksilövalmennuksessa joten tekosyitä saat etsiä muualta!

ValmennusStudion pienryhmät muodostuvat erilaisten valmentajien sekä kaikenlaisten asiakkaiden yhteistyössä! Meillä toimii koko ajan laajeneva, ammattivalmentajien porukka jolloin tarjonta vastaa varmasti kysyntään monipuolisuudellaan. Studiolle on mahdollista järjestää myös ihan oman porukan valmennettu pienryhmä tai pt-pienryhmä jos se olisikin juuri sitä mitä sinä ja lähipiirisi kaipaisitte!

Jos kaipaat yksityistä treeni­studiota
vaikka kerran viikossa ihan omiin tree­neihin, on sekin nyky­ään mahdollista!

Tämä on yksityisempi ja näin ollen turvallisempi vaihtoehto kuntosaleille ja myös ohjelmoinnit onnistuu ihan tätä silmällä pitäen valmentajan kanssa! Studiovuokra on 25€/1,5h. Ota rohkeasti yhteyttä!

 

 

HYPPÄÄ MUKAAN PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN!


ValmennusStudiolla pyörii tällä hetkellä kaksi kaikille avointa pienryhmää, joissa treenataan ihan koko keho läpi -oikeasti. Näissä treeneissä valmentaja Venla tuo treeneihin mukaan sekä niitä tärkeitä peruspilareita, että yllätyksellisyyttä ja vinkki vitosia, jotta mielikin pysyy virkeänä ja saadaan ajatukset varmasti pois viikon vastuista ja to-do-listoista. Jokaisissa treeneissä siis huolletaan, hengästytään sekä tehdään ihan ehtaa voimatreeniä monipuolisesti.

Ryhmissä ei ole määräaikaa (mennään kausiluontoisesti, eli jouluna ja kesällä tauot) eikä näin ollen vaadi sinua sitoutumaan liiaksi. Ryhmillä on omat Whatsapp-ryhmät joihin ilmottaudutaan (ei ole pakollista liittyä) aina treenit kerrallaan mukaan ja maksu tapahtuu vähän ennen treenejä paikan päällä. Ryhmä kuitenkin antaa pientä kannustinta aina lähteä jumpalle, kun se vain on mahdollista joten aloittamisen tuska on näin ollen jo huomattavasti helpompi ylittää. Nämä kattavat ryhmät sopivat siis aikuiseen kalenteriin vallan mainiosti!

Molemmissa ryhmissä on kaikentasoisia ja ikäisiä liikkujia, joten tule rohkeasti kokeilemaan vaikka kokisitkin astuvasi mukavuusalueen ulkopuolelle. Vasta treenien jälkeen tiedät mistä olet jäänyt paitsi!

INFO

Ajankohta
MA klo 18:05
TI klo 18:35
TO klo 18:00

Hinta: 15€ / kerta (maksetaan paikan päällä. Kortti, liikuntasetelit tai tasaraha)

Paikka: ValmennusStudio / Ilpoistentie 16 A, Turku

Valmentaja: Venla Salmi

Yhteydenotot ja ilmottautumiset: Venla 050 4063004

Pikayhteydenotto

 

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta