Valmennusstudio
Treenaa edullisemmin ryhmässä

Miten PT-pienryhmävalmennus
eroaa tavallisesta ryhmäliikunnasta?

Viiden hengen PT-pienryhmät mahdollistavat yksilöllisen ohjauksen sekä ryhmäläisten kannustuksen ja vertaistuen samassa paketissa - huomattavasti yksilövalmennusta edullisemmin!

ValmennusStudion PT-pienryhmässä saat itsellesi henkilökohtaisen treeniohjelman, jota voit toteuttaa ryhmätreenien lisäksi myös omatoimisesti -vaikka ihan kotioloissa. Treeniohjelmien haastavuus määrittyy aina lähtötasosi mukaisesti ja pieni ryhmäkoko takaa, että yhteisissäkin treeneissä saat valmentajalta riittävästi tarvitsemaasi ohjausta.

Viikottaisten treenien lisäksi pääset osallistumaan kuukausittaisille luennoille ravinnosta ja psyykkisestä valmennuksesta, jotka ovat tarkoitettu ainoastaan ValmennusStudion PT-pienryhmävalmennuksen osallistujille.

Ravintoluennoilla keskitytään löytämään joustavaa ja sinulle sopivaa ruokavaliota ilman turhia ehdottomuuksia, kiletoja tai kuormittavaa stressiä syömisestä.

Psyykkisen valmennuksen luennoilla taas paneudutaan mielen ja käyttäytymisen kehittämisen taitoihin työskennellen aktiivisesti sekä kokemuksellisesti mm. itsetuntemuksen, omien arvojen, ajatusten ja tunteiden parissa. Kaikki muutos lähtee sieltä yläpäästä ja vain näitä taitoja harjoittamalla voidaan päästä lopun elämän kestäviin, parempiin toimintamalleihin.

Ryhmätreenien lisäksi PT-pienryhmävalmennuksen
sopimuksiin sisältyy:

  • Aloitustapaaminen - Alkukartoitus
  • Henkilökohtainen harjoitusohjelma
  • Kehonkoostumusmittaukset 3kk välein
  • Ravintoluennot (1 x kk)
  • Psyykkisen valmennuksen luennot (1 x kk)
  • Etätuki (WhatsApp & sähköposti)

Ryhmät pyörivät torstaisin
aamulla 07.00-08.00 ja illalla 18.00-19.00

Paikkoja on vapaana vain rajoitetusti! Voit kuitenkin ottaa yhteyttä koska tahansa, jotta saat ilmoituksen heti kun paikkoja vapautuu. Varaamme sinulle aina ensin maksuttoman konsultaation, jossa tapaat valmentajasi ja pääsette käymään läpi lähtötilannettasi, toiveitasi ja ajatuksiasi. Lopullinen päätös ryhmään liittymisestä tehdään vasta tämän jälkeen.

Pienryhmissä treenataan aina kerran viikossa 60min kerrallaan valmentajan ohjauksessa sovittuna ajankohtana.

Valmennussopimuksia on pienryhmissä kolmenlaisia:

  • 3kk sopimus - 169€/kk
  • 6kk sopimus - 139€/kk
  • 12kk sopimus - 119€/kk

Eli mitä pidempään sopimukseen sitoudut, sitä edullisemmaksi yksi treenikerta sinulle tulee!

Sopiiko PT-pienryhmävalmennus
minulle?

Kyllä, jos olet perusterve jhminen ja kiinnostunut parantamaan suorituskykyäsi sekä liikkuvuuttasi ja haluat treenata samanhenkisten ihmisten ympäröimänä ammattilaisen ohjauksessa!

Ei, jos sinulla on kehossa jokin tila, joka vaatii terveydenhuoltoalan ammattilaisen säännöllistä apua (mm. kuntoutus, toipuminen) tai et pysty sitoutumaan säännöllisiin viikkotreeneihin. Poissaolot lääkärintodistusta vastaan hyvitetään.

Miten pääsen
mukaan pienryhmä­valmennukseen?

Ennen sitoutumista valmennukseen haluamme, että pääset tutustumaan valmentajaasi ja käymään läpi lähtötilannettasi sekä tavoitettasi, joten tarjoamme sinulle maksuttoman valmentajatapaamisen. Täytä alla oleva lomake, niin olemme sinuun pian yhteydessä ja varaamme ajan konsultaatiolle!

HUOM! Lomakkeen täyttäminen ei vielä sido valmennukseen.

Olen kiinnostunut pienryhmävalmennuksesta




 

Valmennusstudio
Pienryhmä­valmentajat

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta