Personal Trainer
Venla Salmi

Ensin oli yksi. ValmennusStudion perustaja, Venla Salmi on liikunnan saralla alkujaan hurahtanut tanssin maailmaan ja kiertänyt erilaisia tanssikilpailuja sekä esiintymislavoja vuosia. Tanssituntien opettaminen tulikin luonnollisesti osaksi nuoren naisen arkea ja vaikka lavojen show ja glamour jäivät, ovat tanssitunnit edelleen osa Venlan elämää.

Tanssijan uran myötä Venla oppi paljonkin oman kehonsa kuntoutuksesta, sillä ”urheilijahan ei tervettä päivää näe”. Treeni, ravinto ja lepo olivat ainaisessa epätasapainossa ja kokonaisuus tuntui kaikilla pyörivän kehon kustannukselle -ei ehdoilla.

Raskauden ja äitiyden myötä Venla alkoikin 26-vuotiaana opetella uudenlaista suhtautumista omaan kehoonsa, tasapainoon, todellisiin arvoihin sekä sisäiseen hyvinvointiin. Hän istahti koulun penkille.. tai oikeastaan kahden eri koulun penkille opiskelemaan kuntoutusta (lähihoitaja) sekä hyvinvoinnin valmentamista kokonaisuutena (lisensoitu personal trainer /Trainer4you).

Nykyään tämä yrittäjänä jo pidempään toiminut personal trainer haluaa tuoda oppejaan mahdollisimman matalan kynnyksen takaa tavallisille ihmisille, rennolla ja maanläheisellä otteella.

Helppo ja nopea harvemmin (jos koskaan) takaa hyvää tai pysyvää tulosta. Pakottaminen ja itsensä ruoskiminen alkaa väistämättä jossakin kohtaa tuntua vastenmieliseltä, joten sekin tie on valitettavan lyhyt. Ja niin nähty.

Venlan kanssa keskitytään oleellisiin juttuihin ja vaikka hän kertoo miten, olet sinä aina ohjauspyörän takana määräämässä suunnan.

Terveisin,
Venla
ValmennusStudio

 

Pikayhteydenotto

 

Seuraa meitä
Sosiaalisessa
mediassa

Sivukartta